Overheid

Gemeenten & Overheid Zilveren Speldjes & Manchetknopen

Ideaal in Nederland voor de Overheid en Gemeenten: Zilveren Speldjes, Jubileum spelden, Stadwapen speldje, Gemeente Wapen speldje, Huldiging spelden, Lid van verdienste speld, Sport huldiging speld, Revers speld, Erelid speld, Kampioenen speld, Onderscheiding speld, Manchetknopen en meer van Zilveren Speld .

Verkrijgbaar in zilver, goud, brons en meer: onderscheidend voor een huldiging, lid van verdienste, een vrijwilliger, een jubileum of om een speciale gebeurtenis luister bij te zetten.
Handgemaakt, gegoten, (laser) gegraveerd, geslagen, gefreesd of geëtst.

Gepersonifieerd voor herkenbaarheid binnen een gemeente of de overheid maar ook voor iemand die extra waardering in de provincie of gemeente verdient.


Voor leden, relaties, de gemeente of overheid, een event en jubilea binnen Stad, Dorp, Gemeente of Provincie waar u aandacht aan wilt besteden. Zilveren Revers Speldjes, medailles, munten, pins of spelden voor de overheid.

Interesse?
Bel /of App 06 53 68 50 18
Of mail ons info(Add)zilverenspeld.nl voor een vraag of het maken van een aanbieding!

Wij, van Zilveren Speld , adviseren,helpen U graag en werken uitsluitend op afspraak.

Zie ook: https://www.reversspeld.nl

Te gebruiken voor: het huldigen, een bijzondere prestatie, kampioenen, een sport huldiging, een verdienstelijke prestatie, vrijwilligerswerk, een lid van verdienste, een jubilaris, het onderscheiden, een onderscheiding, een erelid, verdienstelijke prestatie, jubileum, vrijwilligerswerk.

Zilveren- , Gouden-, Bronzen-, Revers-Speldjes

Ideaal in Nederland voor gemeenten, provincies, bedrijven en verenigingen. Bedrijf logo’s, Pins, Reverspeldjes, Jubileumspelden, Familiewapen spelden, Club spelden, Bedrijf spelden, Vereniging spelden, Manchetknopen, Beroeps spelden, VOC spelden, Adel spelden, Reclamespelden, Vriendschap spelden.

Verkrijgbaar in zilver, goud, brons en meer.

Voor zilver gebruiken wij bij voorkeur Argentium, dit  zilver is eerste gehalte (925) zilver: In plaats van koper is er echter germanium toegevoegd.


Daardoor oxideert Argentium zilver niet zwart maar transparant en wordt de legering harder.
Het geeft dus ook voordelen bij bewerken (het wordt niet zwart van de hitte bij het solderen) en bij het dragen, omdat het meer aanslagvrij en krasvast is.

Handgemaakt, gegoten, (laser) gegraveerd, geslagen, gefreesd of geëtst.
Gepersonifieerd voor herkenbaarheid binnen een club of bedrijf, maar ook voor iedereen die waardering verdient.

Voor medewerkers, vrijwilligers, verenigingen, relaties en jubilea waar u aandacht aan wilt besteden: spelden, pins manchetknopen. 

Interesse?
Bel /of App 06 53 68 50 18
Of mail ons info(Add)zilverenspeld.nl voor een vraag of het maken van een aanbieding!

Wij, van Zilveren Speld , adviseren,helpen U graag en werken uitsluitend op afspraak.