Service & Business Clubs

Service & Business Clubs: Zilveren Revers Spelden & Manchetknopen

Ideaal in Nederland voor Serviceclub en Businessclubs.

Revers-spelden, Jubileum spelden, Club spelden, Bedrijf spelden, Vereniging spelden, Manchetknopen en meer van Zilveren Speld.

Verkrijgbaar in goud, zilver, brons messing en andere materialen: onderscheidend voor leden van de business club of om een jubileum of speciaal event luister bij te zettten.
Handgemaakt, gegoten, (laser) gegraveerd, geslagen, gefreesd of geëtst.

Zilveren-Speld-B&R

Gepersonificeerd voor herkenbaarheid binnen een club of bedrijf maar ook voor iemand die extra waardering in de businessclub verdient.


Voor leden, relaties, een bedrijf, een event en jubilea binnen een Serviceclub en Businessclub waar u aandacht aan wilt besteden. Revers spelden, medailles, munten, pins of spelden voor business clubs.

Meer informatie:
Mail; info(at)zilverenspeld.nl
Of bel ons voor een afspraak 0546 57 13 18.

Wij, van Zilveren Speld adviseren U graag.

Bedrijfs logo’s, Pins, Reversspelden, Jubileumspelden, Familiewapen spelden, Club spelden, Bedrijfs spelden, Verenigings spelden, Manchetknopen, Beroeps spelden, VOC spelden, Adel spelden, Reclamespelden, Vriendschapsspelden.


Verkrijgbaar in goud, zilver, brons en meer.
Handgemaakt, gegoten, (laser) gegraveerd, geslagen, gefreesd of geëtst.
Gepersonificeerd voor herkenbaarheid binnen een club of bedrijf, maar ook voor iedereen die waardering verdient.

Voor medewerkers, vrijwilligers, verenigingen, relaties en jubilea waar u aandacht aan wilt besteden: spelden, pins manchetknopen.

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen en het ontwerp werkt ZilverenSpeld alleen op afspraak.

De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met voorbeelden.
Vorm, Sfeer, Kleur en Details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om  zilveren en gouden spelden geheel volgens uw wensen, te ontwerpen.