Bestellen

Alle revers-spelden zijn maatwerk en daarom kan er niet direct besteld worden.  Interesse in zilveren spelden of zilveren manchetknopen? Stuur dan een mail naar info@zilverenspeld.nl.
Graag ontvangen wij dan ook info over gewenste:- materiaal, – afbeelding, – oplage.

Op basis hiervan bespreken en bepalen we wensen en mogelijkheden. Op basis van onze ervaring komen we met suggesties en alternatieven.
Aan de hand van deze uitgangspunten maken we een offerte. In deze offerte staat de levertijd en een opbouw van de kosten. Bij een akkoord op de offerte gaan we aan de slag.

Het is ook mogelijk om langs te komen in ons atelier om de wensen te bespreken .

Interesse, we werken alleen op afspraak,  neem dan contact met ons op om een afspraak te maken:info(at)zilverenspeld.nl of bel 0546 571318.

Bedrijf logo’s, Pins, Revers-spelden, Jubileumspelden, Familiewapen spelden, Club spelden, Bedrijf spelden, Vereniging spelden, Manchetknopen, Beroeps spelden, VOC spelden, Adel spelden, Reclamespelden, Vriendschapsspelden.


Verkrijgbaar in goud, zilver, brons en meer.
Handgemaakt, gegoten, (laser) gegraveerd, geslagen, gefreesd of geëtst.
Gepersonificeerd voor herkenbaarheid binnen een club of bedrijf, maar ook voor iedereen die waardering verdient.

Voor medewerkers, vrijwilligers, verenigingen, relaties en jubilea waar u aandacht aan wilt besteden: spelden, pins manchetknopen.

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen en het ontwerp werkt Zilveren Speld alleen op afspraak.

De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met voorbeelden.
Vorm, Sfeer, Kleur en Details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om  zilveren  en gouden spelden geheel volgens uw wensen, te ontwerpen.